Even voorstellen

Over ons pand

FD Products heeft in Duiven zijn hoofdkantoor en magazijn zitten. Vanuit deze locatie wordt alles in werking gezet. Wij hebben ervoor gekozen om onze machines en alle processen die komen kijken bij het produceren van producten gescheiden te houden van ons hoofdkantoor.

Wij zitten sinds medio 2015 gevestigd in dit nieuwe hoofdkantoor.

Groothandel & Producent

Over ons werk

FD Products is een Nederlands producent en groothandel. Momenteel produceren en handelen wij in Cosmetica, Voedingssupplementen en Medische hulpmiddelen.

Wij zijn in 2000 gestart met meerdere webshops en een groothandel. Al heel snel zijn wij gaan produceren voor klanten, omdat hier heel veel vraag naar was. In 2012 hebben wij de webshops achter ons gelaten, omdat wij geen concurrent wilde zijn van onze eigen klanten. Van hieruit hebben wij FD Products als nieuw bedrijf opgericht. Wij hebben dus al meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van deze producten en kennen de markt heel goed. Sinds wij FD Products hebben opgericht zijn wij heel hard gegroeid en deze stijgende lijn zet zich nog steeds voort tot op de dag van vandaag.

Bij FD Products hoeft u zich geen zorgen te maken om papierwerk of grote afnames. Bij ons kunt u dus gemakkelijk en snel uw eigen merk beginnen. Daarnaast hebben wij ook een mooi aanbod aan bestaande producten.

De producten en services van FD Products zijn voor klanten die een goede en snelle service, producten van goede kwaliteit en een bedrijf die met je meedenkt willen. Bij ons bent u dus nooit aan het verkeerde adres!