Ons pand

De plek waar het gebeurd

Het pand wat u hier ziet is ons kantoor- en magazijnpand. Hier gebeurd het inkopen, verkopen, het opslaan van producten en het verzenden van de orders.

Ons Pand

Nieuw hoofdkantoor inclusief magazijn sinds medio 2015.

Team

Ons huidig team werkt nu al jaren effectief samen.

Vacatures

Denkt u een uitstekende aanvulling te zijn voor ons team? Bekijk dan onze vacatures.

Even voorstellen

Over ons pand

FD Products heeft in Duiven zijn hoofdkantoor en magazijn zitten. Vanuit deze locatie wordt alles in werking gezet. Wij hebben ervoor gekozen om onze machines en alle processen die komen kijken bij het produceren van producten gescheiden te houden van ons hoofdkantoor.

Wij zitten sinds medio 2015 gevestigd in dit nieuwe hoofdkantoor.

Groothandel & Producent

Over ons werk

FD Products is een Nederlands producent en groothandel. Momenteel produceren en handelen wij in Cosmetica, Voedingssupplementen en Medische hulpmiddelen.

Wij zijn in 2000 gestart met meerdere webshops en een groothandel. Al heel snel zijn wij gaan produceren voor klanten, omdat hier heel veel vraag naar was. In 2012 hebben wij de webshops achter ons gelaten, omdat wij geen concurrent wilde zijn van onze eigen klanten. Van hieruit hebben wij FD Products als nieuw bedrijf opgericht. Wij hebben dus al meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van deze producten en kennen de markt heel goed. Sinds wij FD Products hebben opgericht zijn wij heel hard gegroeid en deze stijgende lijn zet zich nog steeds voort tot op de dag van vandaag.

Bij FD Products hoeft u zich geen zorgen te maken om papierwerk of grote afnames. Bij ons kunt u dus gemakkelijk en snel uw eigen merk beginnen. Daarnaast hebben wij ook een mooi aanbod aan bestaande producten.

De producten en services van FD Products zijn voor klanten die een goede en snelle service, producten van goede kwaliteit en een bedrijf die met je meedenkt willen. Bij ons bent u dus nooit aan het verkeerde adres!

Nieuwste ontwikkelingen

Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Ook zijn wij zelf ten allen tijde bezig het bedenken en ontwikkelen van nieuwe producten en met het doorontwikkelen van onze bestaande producten. FD Products zal nooit stilstaan.

FD Products gaat Internationaal

Na een lange tijd zich in de Benelux bezig te hebben gehouden, gaat FD Products de wijde wereld in. FD Products begeeft zich op dit moment in heel Europa, China en Amerika.

Nieuwsoverzicht

Volg ons nieuwspagina om ten allen tijde op de hoogte te blijven van alles wat er speelt op de markt en over de laatste ontwikkelingen en nieuws rondom FD Products

.